seven

Företag

Våra samarbetspartners

I 50 år vi varit verksamma, och idag är vi en av de största aktörerna på Öland. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten åt både kommuner, privatpersoner, i samarbete med byggföretag och som underleverantör i större byggprojekt.


Lika stor omsorg, oavsett uppdrag

Varje uppdrag vi får utförs med samma omsorg obeaktat dess storlek eller karaktär. Vår storlek, maskinparken och erfarenheten gör oss bara mer flexibla och leveranssäkra.

Med Ölands Grävtjänst som partner i professionella sammanhang får man av bara farten tillgång till omfattande kompetens och specialistkunskap. Sådant som ackumuleras under årens lopp och som helt naturligt är en konsekvens av uppdragens stora variation. Men det finns även några andra konkreta leveranskritiska fördelar. Med 35 anställda och ytterligare tiotalet tillgängliga externa resurser blir inga maskiner stillastående som därmed kunde riskera projekt att försenas. Och med två egna servicemekaniker i ständig rörelse gör eventuella driftsstörningar betydligt mindre. Kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar. 

Vår maskinpark

50 år och minst lika många maskiner senare kan Ölands Grävtjänst erbjuda ett brett startfält av både fordon, maskiner och tillbehör. Och förare såklart. Du som vet vad du behöver och är ute efter, behöver bara fylla i vårt kontaktformulär eller ringa någon av oss på kontoret så guidar vi dig vidare och berättar mer.

 

Samarbetspartners

Vi samarbetar med bl.a HLL, Dahls och S:t Eriks.